31 december 2009, Fransmän på besökFamiljen Dubois från Frankrike hade tagit in på Skålsjögården över Nyårshelgen. De passade då på att komma till oss på Finnskogen för att åka lite hundspann och uppleva en riktig vinter som det turligt no blev till slut.Hundarna var som vanligt ivriga på att få springa.Mor och dotter börjar med att åka i storsläden. Temperaturen var för dagen ganska beskedlig - 14.Pappan i familjen började med att köra ett eget spann. Bullen är inte bara en bra spårare, han är en hejare på att gå i led också. Med sig har han Ulva och Pelle.Mycket uppförsbackar...Pappa Dubois lämnar över till dotter och tar plats bredvid fru Dubois.Leif finns hela tiden till hands om det skulle bli problem på något vis.
Här var det ju absolut inga problem. Och tänk, hon gillade det lika mycket som jag görNu är det dags för Leif att köra förbi oss och ställa sig vid vägövergången för att ge klartecken till oss så vi säkert kan köra över vägen utan att kollidera med någon bil.Väl tillbaka på gården igen.Ulva för beröm och välförtjänta klappar.Ett foto att skicka iväg?Kaffehurran står står och väntar på att bli uppdrucken tillsammans med bullarna.Kocken för dagen, Tony, står beredd med första Kôlbullen.Och kan ni tänka er, de gillade också den gamla timmerhuggarrätten.Veden måste klyvas i lämpliga bitar.Lite kallt om händerna kanske?Inte dumt, med lingonsylt från Finnskogen.Tony får sig ett mål.

'

Är man i Sverige och det är full vinter så skall man ju prova på"The Swedish kick".Häftigt!Ja tänk! Det går ju att tävla med sparkåkning också. Egon var utmanaren.Mörkret föll på men det hindrade inte att fortsätta prova på de Svenska vinterutbuden. Vad sägs om en skoterutflykt?Tack för att ni kom till oss. Vi gillade mycket att ha er här.
Välkommen igen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter