En dag i Uppsala



Jennie skulle vara med på TV4s nya fredagsundervisning, Postkodskampen. Vi åkte till Uppsala för att vara med vid tävlingen. Det var innan värmeböljan infann sig. Det var mycket kallt, regnigt och blåsigt. Vi tyckte synd om Jennie som skulle hålla till större delen av dagen i kallt vatten och kall blåst.

TV teamet, "eyewoeks" hade laddat upp med enormt många personer och teknisk utrustning såsom kameror - och naturligtvis en enorm rekvisita.



Gävle, i gröna tröjor, mötte Halmstad och de hade humöret på topp. Varje lag hade sin egen coach från Postkodslotteriet, Gävle hade Kim kärnfalk.
Laget bestod av en Pilot/cirkusartist, en boxare, en revyartist (lagledaren), en operasångare och Jennie som entreprenör/sömmerska/lärare och en hejare på karate.



De började med en hinderbana som Jennie klarade med att vara snabbast av alla fem tjejer som var med.
Här har hon tagit sig ända upp till toppen av banan som är andra momentet i tävlingen...



...trots alla bollar som motståndarlaget försökte hindra och puffa ner dom med. Hon fortsatte i samma vinnande stil.



Ja, Rickard Sjöberg var ju naturligtvis där. Tänk att han var lika glad och trevlig som han verkar på TV - hela dagen!



Sören som verkligen har koll på fotarbetet, stod rakt upp när motståndaren ramlade, tappade fokus för ett ögonblick när han tittade ner på den fallne - och ramlade pladask. Motståndaren kröp som den värsta bebis och lyckades på så vis ta hem heatet.



Inför Jennies debut på bandet så passade man på att intervjua både Tony...



...och Lucas, om hur de trodde att det skulle gå för mamma/fru Jennie.



Jennie började bra. Motståndaren, Peter, som var en triathlontävlande hade mött flera och skaffat sig en riktigt bra taktik. Endast en av deras tjejer ficktillfälle att komma upp på bandet...



Jennie åkte så småningom ner i gropen...



Hon blev ju intervjuad, dålig förlorare som hon är så hade hon ju svårt att ta nederlaget. Eller som hon sa' P... och s...



Lagledaren Fredrik dansade ner i gropen med en serenad.



Roligt hade gänget i alla fall. Synd att de inte gick vidare, det skulle ha varit roligt att få vara med och titta på fler tävlingar förstås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter