Nu börjar det ta form 3
Fullpackade med virke och isolering kommer de åter upp på Finnskogen. Så fortskrider arbetet.Taket som suttit över verandan har gjort sitt och har fått tjänstgöra som bakgrund till måltavlorna när grabbarna tävlat i luftgevärsskytte.Golvreglarna kommer på plats med millimeterprecision. Vattenpasset har fått hjälp av laserstrålar.Facken för de porösa "tjärpappsskivorna" snickras till.De exakta måtten mäts ut.Skivorna passas in med millimeterprecision.
Glöm hammare och spik. Nu gäller det spikpistol och tryckluft.

Bullen blev så irriterad så han tog och flyttade till gamla soptippen.
-"Det kan ingen bo kvar på det här stället - bäst att sticka".
Han gick med bestämda steg genom byn och fortsatte mot Gruvberget. Svante försökte stoppa honom men han ignorerade honom totalt och fortsatte bestämt sin färd. Bullen, den annars så sociala och tillitsfulla hunden.
Vi körde runt och lockade på honom men han gav sig inte till känna.Facken fylls med isolering.
Andra laget isolering kommer på plats.Hur var det med storleken? Det var ju en liten hall vi skulle ha - eller hur?Golvskivarna kapas till.Finjustering?De passas in. Tony lägger in en spark som tajtar till springan mellan skivorna så inte ens det tunnaste rakblad kommer emellan.Det var ju en liten hall vi skulle ha men hur skulle det vara att få ett rum extra till allt det där som alltid fattas...!?Bullen tog sitt förnuft till fånga och lät sig övertalas till att flytta hem igen. En diskussion med Tony och Robban huruvida de kan tänka sig att ta det lite lugnare med pistolen gjorde att han valde att stanna hemma.

Snygga killar va´?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter