Skålsjögårdens värdpar



Vi åkte till Edsbyn för att besöka deras välsorterade järnhandel. Den har gått i arv under flera generationer och det har gett dem ett enormt sortiment. Vi behövde ringar till halsband åt hundarna, unghundarna har som hobby att tugga sönder dem på varandra. Mycket riktigt så fick vi tag på några.

Vårt nästa ärende var att köpa en fin blomma till värdparet, Elisabeth & Åke på Skålsjögården. Vi köpte en fin vit Azalea som vi överlämnade med allt det myckna beröm som spårarna har förmedlat till oss. Spårarna hälsade och tackade för den fina service de fick åtnjuta under de dagar de huserade där.

Skålsjögården, vårt skogshotell på Finnskogen, ligger vackert och har fint boende och framförallt god mat. 
När vi anlände så satt Elisabeth & Åke och åt middag tillsammans med två Fransmän som tillbringade några dagar på anläggningen. De hade provat på att åka skidor i de fina omgivningarna som har några mil spår tillgängliga för sina gäster. Vi gjorde dem sällskap en liten stund.

På vägen hem höll vi naturligtvis ögonen öppna efter nya vargspår på den lilla spårsnö som kommit. Tyvärr så fanns det inga nya vargspår på vägen hem till Katrineberg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter