Träningsrunda 12 decVi har satt in första och sista paret, ledarhundarna går längst fram och längst bak går wheeldogs. Vi fyller ut med hundar däremellan, totalt 12 hundar.
Ufo och Bullen får gå i led på dagens spann. De har varsin vargpingla på sig. Vi misstänker att vargarna ligger stilla i området på något vilt, vill vara säkra på att de hör oss och håller sig från spåret. De brukar "hoppa av" när vi kommer.I dag har vi två unghundar med oss, Clyde och Sluggo.
Det går mycket tungt idag, snökristallerna har hullingar på sig, undrar vad Samerna har för namn på den sortens snö.
Bullen stannar och grälar på oss när det tar emot, han tror att det är vi som bromsar.
När hundarna går från träning med 4-hjuling till släde så tar det ett tag innan de vant sig med att det tar emot.Här är det vargspår. En av alfaparet har gått till vänster om släden och den andra hade gått till höger.
Spåret till höger försvann dock när Leif körde med sladden tidigare i dag.Här har vargarna gått, förmodligen i går (Leifs spår, de stora). Alfaparet har revirmarkerat och gått vidare ut på en tjärn. Valparna är nog stationerade i närheten. Ockelbo eller Amungen?Mörkret kommer, lampan är en nödvändighet.Väl hemkommen är det beckmörkt. Här bakom trädet finns det  en stor rastgård och 11 hundgårdar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter