Fansenvargen 5: GlykolälgenÄlgen låg på en väg där han sedan fick ligga kvar. Korparna satt och åt för fullt på den när vi kom och skrämde bort dem...Under älgen var det konstiga färger som absolut inte kan komma från den.I huvudet kunde man se en skarp blågrön färg.Färgen var så alarmerande så att vem som helst som har något förstånd i huvudet borde begripa att det inte kommit dit på naturligt vis.
Vi hade några bekanta, både jägare och icke jägare hade varit där på lördag förmiddag och noterat den blå färgen. Vi var där på söndag eftermiddagen och såg det blå. Naturligtvis fotograferade vi och tog prover.
Det som förvånar mig är att "hundratals personer var där och tittade" samt att "alla Åmotsbor var och tittade på älgen" enligt artikeln längst ner! Passerade alla dessa utan att reagera? Alla kan väl inte vara så "dumma" att de kan missförstå!
Det visade sig vara glycol i älgen. Hur många djur strök med när de åt av älgen? Korparna vi såg fick nog en plågsam död med kvävning inifrån. De här båda artiklarna skrev Erik Andersson den 20 maj 2003. Han har skrivit fel också, vi var där på söndag eftermiddag - inte lördag!
Det var ju inte slumpen som gjorde att de sattes in i tidningen, ovanpå varandra - alla tydde det ju till att det var Leif som hällt glykolen i älgen. Eller hur?
Jag sökte upp Erik Andersson och frågade vad han menade med det här och då sade han så här: - "alla i Åmot tror att det är ni"! Då var inte smockan långt borta skall ni veta.
Vem är det som är den skyldige enligt den här artikeln? Är det vettigt att ha en sådan här reporter i ett demokratiskt land? Man får hoppas att de "städat" bland sina reportrar på Arbetarbladet.


Man myntade begreppet "det är någon som vill misskreditera jägarna, som har gjort det". Man har i flera år hört det här påståendet. Jag skulle vilja påstå att det är ett "SNORUNGE-UTTAL". Kanske man växt upp och börjat fungera som de vuxna människor som man förhoppningsvis är. Fast man kanske är kvar i det barnstadiet fortfarande? Skulle tro att de vet vilka/vilken som gjorde det.

Undrar hur de skall få till det med Fansenvargens dräpare? Vilken skall få skulden för det? Hur går man då tillväga med alla faktiska bevis som finns?
Vi väntar med spännig och följer med i fortsättningen på historien...


P.s. om du vill läsa om varför vi inte sökte upp lokalpolisen så läs

Fansenvargen 2: Imponerad av polisen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter