Lucas helg på höstlovetHundarna fick springa tillsammans med Lucas, upp och ner på stenarna och leka följa John. Dom älskar när Lucas är med och de får springa tillsammans.Vi körde tre gäng framför 4-hjulingen också.Naturligtvis ville han vara med i skogen tillsammans med pappa och jaga älg, tänk att det blev en kalv idag.Lucas är ju lika deltagande som pappa förstås.Han har lärt sig att "ta ur" innehållet.Det blir fin föda för många andra djur i skogen.Det var ju en bit från vägen så det gäller att få ut älgkalven till vägen - varför inte ta båten?Det är nog första gången den älgen åker båt, tur att den inte är medveten om det...Sedan får den en färd i bussen...För att sedan hängas upp i ladan.

Jag minns när jag var liten och hängde vid "stallbacken" där älgarna hängde på rad. Det gällde att ta vara på alla händelser, det var ju roligt när det hände något i byn som var utöver det vanliga.

Hyggena var enormt stora och många så tillgången på mat var mycket gynnsam för älgarna. På den tiden fanns det hur mycket älg som helst. Undrar om vi inte är i början på en stor älg - explotion, som det var på 70/80-talet, igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter