Eriksson förbereder avslut



Dagens gäster har kommit från Gävle. Gemensamt har de att de arbetar på det nedläggningsdrabbade Eriksson, vill uppleva en dag på Finnskogen tillsammans.



Det kommer till och med folk från Stockholm så de har nog en hel del att prata om under dagen.



Kanske man skall passa på att prova köra själv.



Jag skall i alla fall köra.



Anette hade arrangerat dagen för sina arbetskompisar.



Det var mycket bra att få hjälp med inselningen av hundarna av vana hundmänniskor.



Tursamt nog så var det på minussidan i natt så spåren håller än så länge.


Under natten hade det kommit lite snö, tillräckligt att ge en sista bild av vinterlandskapet.



Kameran som jag har i jackärmen ställer om sig när  man av misstag kommer åt knapparna och har här hamnat i det läget. Därav den suddiga bilden. Tog med den ändå för att ingen annan kunde ersätta den.



Glada tjejer som körde själv också.



Anette körde ju förstås.



Sorgligt nog så är säsongen snart slut.



Det gäller att hålla tungan rätt i mun.



Man har ju tur som får ha så snygga killar i släden, eller hur?



Glada miner...



Förarbyte.



Det går ju som vanligt mycket bra.



Ja,även om man kommer ända från Turkiet.



Tillbaka vid hundgårdarna igen.



Leif kommer med förankringar.



Hundarna är nog ganska nöjda.



Husse fyller på vatten som nog behövs efter dagens jobb.



Är det någon smak på vattnet? Leverpastej? Bäst att vicka ur vattnet så man kan hugga in direkt på pastejen.



Lika duktigt hjälpte man till med att sela av hundarna.



Glada miner, det gillar hundarna.



Lite eftersnack runt elden.



Och kôlbullar förstås.



Kaffepannan på plats.



Det gjorde du bra Anette, som tog dina kompisar med dig.



Ser han inte rätt så nöjd ut?



Snart vänder ni åter till civilisationen, hoppas ni minns oss med glädje.



Ni är mycket välkommen tillbaka, sommar som vinter.



Lite skriva i gästboken också. Vi ses igen, eller hur?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter