Utkast: Välkommen till ...



Hej!

Jag är engagerad i landsbygdsutveckling, är sekreterare i Länsbygderådet X-ing som tillhör "Hela Sveriga Skall Leva". Vartannat år har man en Landsbygdsriksdag någon stans i Sverige. På senaste Landsbygdsriksdagen var "Håkki" föreläsare och gjorde succé. Jag var inte närvarande men har hört så mycket om honom så vi kommer att åka dit.
Gör detsamma! Åk dit! Läs nedan.

Gullan 



Måndag den 17 nov kl 19.00, Föreningarnas Hus i Marma

Vi bjuder på Kaffe och macka!

I samarbete med Länsbygderådet X-ing, bjuder vi alla på föreläsningen

The Power Of Glesbygd med Tomas "Håkki" Eriksson, kl 19:00

Tomas Eriksson Kreativitet finns i många skepnader. Arbetstillfällen på landsbygden finns inte i så många varianter. Men en kombination av detta då? Trimma en Volvo, flå en räv, rockabilly och ljug!


Tomas föreläser om identitet, kreativitet och alternativa stigar att åka fram på med en Amazon.


År 2000 var första gången som Tomas Eriksson förvandlades till sitt alter ego Håkki. Han spädde på bilden av en norrlän­ning genom att skaffa hockeyfrilla, mustasch och pilotglasögon. Med den munderingen åkte Håkki till Stockholm och pratade om skotrar och annat som norrlänningar tros ska prata om. Två år senare var det dags igen. Tillsammans med några vänner på konstakademin i Trondheim ljög de ihop en historia om Håkki och en tröja de hade sett honom i. Där och då började killarna sälja tröjor med olika tryck...

Välkommen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
web counter